Even voorstellen

Maak kennis met een creatieve duizendpoot

Mijn naam is Marjoke van Arnhem-van Baalen (Maria Jozina) en ik werd op 6 augustus 1959 geboren in Naaldwijk (Westland). Na bijna 30 jaar gewoond te hebben in Poeldijk ben ik in 2011 opnieuw in Naaldwijk komen wonen in Koraal 15. Ik ben gehuwd met Hans van Arnhem. Eerder ben ik gehuwd geweest met Geert van der Wilk (overleden 23-6-2009) en ik heb twee kinderen en drie kleinkinderen.

Mijn mobiele telefoonnummer is 0650823625

Werkervaring

Sinds december 2013 ben ik Buitengewoon Ambtenaar van Burgerlijke Stand bij gemeente Westland en probeer ik voor aanstaande bruidsparen een voor hen  onvergetelijke trouwdag te verzorgen. Gemiddeld trouw ik zo’n 20 tot 25 paren per jaar.

Ik ben hiervoor enkele jaren werkzaam geweest in de uitvaartbranche. Eerst als verkoper/adviseur van gedenktekens en later als communicatiemedewerker bij een uitvaartondernemer.

Daarvoor heb ik tien jaar gewerkt als secretariaatsmedewerker bij de stichting De Westlandse Druif en heb als zodanig aan de wieg gestaan van het Themapark De Westlandse Druif in Monster. Ik was mede verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten en samenwerking met vrijwilligers van de stichting. Alle uitingen -zoals persberichten- naar buiten voor de Westlandse Druif, inclusief het bij houden van de website.

Sinds januari 2000 heb ik mijn eigen bedrijf  dat in eerste instantie  Marjoke van der Wilk Secretariële Dienstverlening en Tekstproducties (hierna te noemen Bureau Marjoke) heette. Voor mijn eigen tekstbureau heb ik door de jaren heen artikelen geschreven voor diverse opdrachtgevers. Tevens gewerkt als secretaresse voor diverse stichtingen. Daarnaast diverse boeken geschreven over personen en bedrijven. Als zodanig ook inzetbaar als ZZP-er b.v. voor projecten. Zie ook mijn link Boeken.

Mijn journalistieke loopbaan begon ik in 1991 toen ik als  freelance medewerkster bij de Westlandsche Courant (bijlage van de Haagsche Courant ging werken. Vanaf 1991 tot en met 2005 ontelbare artikelen geschreven over de meest uiteenlopende onderwerpen. 

Maar mijn eerste baan was als  secretaresse van het hoofd Personeelszaken van de Bloemenveiling te Honselersdijk (nu Royal FloraHolland). Naast normale secretaressewerk was ik belast met uitgave van personeelsblad (redactiewerk) en betrokken bij personeelsvereniging (secretaris).

Opleiding en vaardigheden

Na mijn MAVO en MEAO diploma heb ik ook de opleiding NGPR PR en Voorlichting gevolgd bij Instituut Schoevers in Den Haag. En volgde ik bij het Grafisch Lyceum in Rotterdam een cursus Adobe Indesign voor professionals. Mijn laatste opleiding was in 2014 namelijk een interne tweedaagse cursus Buitengewoon Ambtenaar van Burgerlijke stand bij de gemeente Westland.

Mijn vaardigheden betreffen een zeer uitgebreide en ervaren kennis van het microsoft office pakket zowel op windows als op de mac. Veel ervaring met Adobe Indesign en Photoshop.

In 2016 heb ik drie cursussen gevolgd o.a. WordPress, Webredactie en Webcontent Marketing bij instituut Opatel in Rotterdam en Utecht.

Mijn taalvaardigheden bestaan uit uitstekend Nederlands, zowel mondeling als taalkundig. Tevens een redelijke ervaring in de Engelse, Duitse  en Spaanse taal.

Interesses en hobby’s

Ik hou van kunst en cultuur m.n. toneel. Ga regelmatig fitnessen om de conditie op peil te houden. Mijn tweede natuur is schrijven. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om DTP werk te doen zoals vormgeving van kaarten, nieuwsbrieven en brochures.

Ik ben negen jaar secretaris geweest van de VvE Koraal/Zeedistel van 2012 tot 2021.

Verder zat ik  jarenlang in het bestuur van Schrijvers tussen de Kassen en EVA Vrouwelijke Ondernemers Westland.

En ik sta regelmatig achter de bar bij toneelgroep Het Wilde Westen in Naaldwijk.

Ik werk sinds 2020 als  ontwerpster en breister/haakster bij Knotten in Delft.