Trouwambtenaar

Buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand

Marjoke heeft geruime ervaring met het sluiten van huwelijken sinds 2013. Het afgelopen jaar (2015) heeft ze ruim twintig echtparen getrouwd.
Wilt u ook een onvergetelijke, maar vooral persoonlijke trouwceremonie dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Marjoke.

Voor de gemeente Westland is zij beëdigd BABS maar ook buiten het Westland kan zij bruidsparen trouwen. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier of even bellen.

Enkele reacties van bruidsparen:

Frens en Tatiana, Gerrit en Juliana: Marjoke van Arnhem is een aardige vrouw. Ze ging op spontane wijze het gesprek met ons als bruidsparen aan. Wij hadden bewust voor Marjoke gekozen. 

Bart en Coriene: Marjoke voelt de sfeer goed aan en is daarmee innemend voor het bruidspaar. Geeft de gasten het gevoel dat ze betrokken zijn. Het was een geslaagde dag.

Dennis en Rianne: Marjoke is een zeer leuke vrouw. Nuchter en met leuke ideeën, kort en bondig zoals wij wilden en ze heeft leuke anekdotes vertelt. Wij zijn erg tevreden. 

Maurice en Nikki: Ontzettend bedankt voor de prachtige ceremonie. Mede dankzij jou zullen wij onze trouwdag nooit vergeten!

Karel en Ferentia: Marjoke is zeer betrokken en heeft goed naar onze wensen geluisterd

trouwambtenaar
Mensen trouwen is het mooiste werk dat er is