Het Kassenbouwersboek

kassenbouwersboek, geschiedenis, kassenbouw

Naaldwijk, 23 april 2016

Vandaag besloten om met mijn project Het Kassenbouwersboek te stoppen. Helaas kreeg ik te weinig response bij kassenbouwbedrijven om een rendabele oplage te maken. En aangezien ik alles in eigen beheer doe werd het risico te groot. Gewoon slikken en weer doorgaan. Er komt vast wel weer wat anders leuks op mijn pad.

P E R S B E R I C H T

Te weinig belangstelling voor Kassenbouwersboek

Er is te weinig belangstelling voor een boek over de Kassenbouw. Schrijfster Marjoke van Arnhem heeft de afgelopen weken bij grote kassenbouwers geïnventariseerd of er draagvlak was voor een boek over de historie en heden van de Westlandse Kassenbouw. Helaas kwam er te weinig response om een rendabele oplage voor het boek te krijgen.
Bureau Marjoke richt zich nog wel tot de kassenbouwers om een boek over het eigen bedrijf te mogen schrijven. Dit zou bijvoorbeeld prima kunnen dienen als relatiegeschenk. Er is weinig of niets geschreven over Westlandse kassenbouwers en daarom is de schrijfster wel teleurgesteld, maar niet uit het veld geslagen. “Er komt vanzelf wel weer wat leuks voorbij”, aldus Van Arnhem.

U kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een gesprek met Marjoke van Arnhem om meer te weten te komen over het Kassenbouwersboek. Op onderstaande link kunt u ook de folder bekijken.

brochure kassenbouwboek

Belt u met 06-50823625 of via email bureau@marjoke.nl

of u vult onderstaand formulier in en stuurt het op naar Bureau Marjoke

Aanmeldformulier kassenbouwersboek docx