Inkijkje in mijn leven

Bloggen is eigenlijk ‘van je afschrijven’ en dat doe ik al een hele tijd. Alleen is het bij een blog wel de bedoeling dat het op regelmatige basis gebeurt. Daarom ga ik vanaf september iedere week een verhaaltje plaatsen. De ene keer wat langer dan de andere keer, al naar gelang de inspiratie. Als je het leuk vindt om mijn blogs te lezen dan kun je je via de website www.marjoke.nl abonneren. Dan ontvang je de blog iedere keer op je emailadres.

Veel leesplezier…

 

2 reacties op “Welkom op mijn blogpagina

  1. Hoi Marjoke,

    Ik weet al lang dat er een goed schrijver in je huist. Ik ben onder de indruk van je verhalen en dat je deze met ons wilt en durft te delen.
    Hopelijk ga je er nog lang mee door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *