Laatste

Met enige weemoed, maar klaar voor nieuwe uitdagingen, ga ik u meedelen dat dit voorlopig mijn laatste blog is. Ruim drie jaar hield ik u op de hoogte van mijn wel en vooral wee, mijn herinneringen, meningen en wetenswaardigheden.
Nu ga ik over zes dagen een kroonjaar in. Ik hoop namelijk in augustus 2019 de respectabele leeftijd te bereiken van zestig jaar. Nu ben ik enigszins gewoon om in mijn kroonjaar een dagboek bij te houden. Daarin ga ik dagelijks bijhouden wat mij bezighoudt. Een soort dagblog dus. Ik deed dit al eerder in de jaren dat ik dertig, veertig en vijftig werd. Helaas bleken dit ook altijd heel heftige jaren te zijn. Maar daar ga ik komend jaar maar niet vanuit. Ik denk samen met mijn dagboeken uit de jaren zeventig (van mijn dertiende tot mijn zestiende) zal het een mooi overzicht van mijn leven geven. Het meest bijzondere van een dergelijk kroonjaar vind ik niet zozeer het feit dat je ouder word, maar meer dat ik het mag halen. In 1998 dacht ik dat ik misschien niet eens veertig zou worden. Daarom is het voor mij extra bijzonder om nu ruim twintig jaar later nog steeds op deze roerige aardkloot te mogen zijn.
December zorgt altijd voor weerspiegelingen, we kijken terug; maar ik kijk graag vooruit naar een nieuw jaar met nieuwe kansen en vooral de hoop op een goede gezondheid. Niet alleen voor mijzelf maar voor jullie allemaal.
We gaan elkaar zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *