Livia

Sinds zondag 26 november hebben wij er een kleindochter bij. Haar naam is Livia. Wij zijn dolblij dat alles zo goed verlopen is. Livia werd geboren om 12.45 uur thuis in Capelle aan de IJssel. Mama Marjolein heeft het geweldig gedaan en papa Jos is natuurlijk ook enorm trots. Gelukkig konden we ook meteen gaan kijken bij de nieuwe wereldburger. En dan sta je er toch weer versteld van hoe klein zo’n kindje is. De handjes, de voetjes, alles zit erop en eraan. De oogjes nog dicht. We waren ontroerd.

Een geboorte in de familie zet je ook weer aan het denken. Wat zal haar rol zijn op aarde? Misschien wordt ze wel beroemd of gaat ze een grote ontdekking doen. Maar hopelijk wordt ze gewoon gelukkig en blijft ze gezond.

Op zo’n moment mis je ook weer mensen. Het zou zo geweldig zijn als je even dit geweldige nieuws ook zou kunnen delen met mensen die er niet meer zijn. Ik vertrouw er maar op dat ze een oogje in het zeil houden. Dat kan nooit geen kwaad.

Kleine Livia weet nog nergens van. Het enige waar ze zich mee bezig houdt is een warme borst met melk en een schone broek en natuurlijk veel slapen.

Ik fantaseer al wat ik allemaal met haar kan gaan doen als ze wat groter is. Leuke uitstapjes, haar leren haken en breien en natuurlijk geheimpjes delen en dat natuurlijk samen met ‘grote’ nicht Julia.
Lieve, lieve Livia dat is je oma’s grootste wens. Groei maar lekker door en we houden nu al ontzettend veel van je.

P.s. De naam Livia is een Romeinse naam. De vrouw van keizer Augustus heette Livia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *